Klari, manžel říkal, že se šlo do školy odevzdat ty přes vánoční prázdniny. A hned se dostali nový. Chodil si pro ne pravidelně. Jestli to bylo pondělí neví. Jen si tenkrát myslel, že se nebude učit vůbec. A to jako né.
Já chodila normálně. Vůbec jsem to nevěděla. Až z článku kdesi po letech. A loni v Epoše. Tam to bylo rozebrané důkladně. Proto mi to manžel vyprávěl.
Špatně jsem to napsala. Poprvé. Měla jsem zmínit, že to bylo to co dostal před Vánoci. A učitele v důchodu prý roznášeli úkoly těm co nedorazili. Aby se neflakali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.