Dabo, tak já musela na jaře taky děti "nutit", aby šly ven a hýbaly se, ale přitom jsem prostě chodila normálně do práce. Organizovala jsem částečně telefonicky a částečně jsme chodili ven společně po mé práci. Dopoledne stejně měli dost školní práce (a dcera i on line hodiny), takže si prostě trochu dýl pospaly (asi jediná výhoda distančního vyučování), od devíti se věnovaly škole (syn někdy taky v posteli, někdy normálně u stolu, dcera se "před kameru" pečlivě oblékla a učesala a nastavěla si "reprezentativní" prostředí
), pak si dělaly jídlo a po něm obvykle taky zalehly k "přístrojům" (syn tedy kromě minecraftu i programoval, dcera trávila čas asi napůl komunikací s kamarádkami a čučením na you tube), do doby, než jsem je od toho vypudila ... Ale doma jsem kvůli tomu nezůstávala, protože by to dopadlo tak, že bych akorát obskakovala kolem nich a moje práce by stála, resp. bych ji musela asi dělat v noci (a OČR na tak dlouho by nepřipadalo v úvahu, to bych rovnou mohla dát výpověď). Když jsem tam nebyla, děti toho zvládly fůru samy a v nejhorším zavolaly. Rozhodně všem doporučuji to vyzkoušet.