Přidat odpověď
Jako bych to napsala já před 2 lety, včetně stěhování do většího... Jak to dopadlo? Manžel byl proti dalšímu dítěti, změnila jsem práci, odešla do příbuzného oboru. Přes sliby o zaškolení se nic takového nestalo a po necelém roce jsem byla odejíta pro malé vykony, neb ani na požádání mi některé věci,pro mě zcela nové, nebyly vysvětleny a vše jsem se musela učit sama, navíc jsem později zjistila, že potřebovali uvolnit místo pro paní vracející se z mateřské. Další zaměstnavatel ukončil činnost pro nemoc majitele firmy na jaře. V současné době s dvěma prvostupňovymi dětmi najdu práci těžko :( Třetí dítě mi stále chybí, ale už se na něj cítím stará a zazlívám to manželovi a dost to pochroumalo náš vztah. Na druhé straně vidím u manžela s věkem úbytek energie a chuť cokoliv řešit a vím, že další dítě by s námi asi zacloumalo podobně, možná hůř.
Teď mám pocit, že znova stojím na stejné křižovatce. Uvažuji do jakého oboru se vrhnout, plánuju nějaké zvířecí přírůstky mazlící i užitkové a doufám, že za dva roky svá rozhodnutí zhodnotím lépe.
Předchozí