| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

http://www.stareodrudy.org/ - treba by bral rouby. Obratila bych se na nej, aby ti poradil, kdo ti pomuze urcit odrudy a jestli by nechteli material na mnozeni, pokud mas nejakou vzacnost.
Mame sad, velky sad. Chtela jsem sad. Uz chci jen 2-3 stromy a trochu zit mezi sbiranim toho a cesanim toho a strihanim toho a zpracovavavnim toho :-) Mame rodinne hadky, aby uz muz nic nesazel a kdyz nejaky strom zdechne, tak aby se uz nenahrazoval... Dcera mi vycita, ze to ja jsem ho naucila, aby rad sazel stromy a pecoval o ne a ted se nechce zase prevychovat zpet na mestskeho kluka s blizici se 60... :-)
Je blbe, ze ted poslednich par let ma snad vsechno stridaou plodnost - jeden rok by jsi sla ovoce i krast k sousedum, jakou mas na nej chut a nemas ani tuk a dalsi rok, kdy je toho tak straslive moc, ze jakakoliv radost te velmi rychle prejde pri odpeckovavani, mrazeni, suseni, vareni, zavarovani, trhani a rozdavani

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.