Kopřivy si cíleně pěstuju na zahradě, je to léčivá bylina. Tak jako mám meduňku, rozmarýn a další. Kopřivy mi začaly růst, tak jsem je nechala, jen jsem je přesunula na jiné místo, kudy tolik nechodíme.
Mnohem víc než kopřivy mi vadí plevel, např. šťavel růžkatý. Strašně se šíří, pletí nepomáhá, důkladně zrýt nepomáhá. Asi nakonec nějaký dryák použiju, protože jinak nebudu mít na zahradě nic jiného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.