| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Odešla jsem z práce a) protože jsem měla pocit, že mám navíc, a taky odešla za finančně výhodnější nabídkou. Výhoda a) byla práce s čistou hlavou, ne úplně náročná, dost volného času a možnost si přivydělat při sobotním přesčasu. A taky i dost času na druhý přivýdělek. Nevýhoda: prostě linka ve fabrice, no. Ale nebylo to nejhorší, vyžít z toho se dalo. Odešla jsem za lákavější nabídkou b) práce v oboru za vyšší plat. Ty slíbené peníze jsem dostala ale jen 2x pak už jsem na osobní ohodnocení z různých důvodů dosáhnout ani nemohla. Práce to byla krásná, velmi mě naplnovala, ale vztahy byly fakt děsné. Finančně pak pro mě i nevýhodné, dojíždění také něco stálo, volno žádné. Kvůli těm vztahům to fakt pak už nešlo, když jsem začala ráno před odjezdem do práce pravidelně zvracet, odešla jsem. A bylo mi všechno jedno. Naštěstí se našla možnost práce jiné, v místě bydliště. Nástupní plat nic moc, základ nízký, ale osobko pokaždé bylo. Po zkušebce se zvedl základ a už to bylo veselejší. Ovšem velkou předností je fajn kolektiv, sice nejsme úplně kamarádi, co by spolu trávili čas i mimo zaměstnání, ale v práci se jeden na druhého můžeme spolehnout a držíme jednu basu. Nadřízená je skvělý člověk, je přísná, přímá, ale úžasně lidská. Teď mám výplatu krásnou, protože si na ni vydělám (jsme odměňováni i z marže), ale kdo ví, jak to bude do budoucna, jestli lidi nebudou chtít utrácet a nebo jestli nebudeme mít co prodávat, přijdou krušné časy. I proto si jezdívám ještě přivydělávat, aspoň neztratím kontakt se svým původním oborem. Naštěstí mi na to při současném zaměstnání zbývá čas a síla fyzická i psychická.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.