| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No - v tomto případě jsem si řekla:" to je dobře". Nezdálo se mi, že by jeho život měl v poslední době nějakou kvalitu, což jsem mu nepřála, a zdá se mi, že odchod pro něj byl již vysvobozením. Ale třeba se mi to jen zdá.
Tak snad se má už lépe a je jim tam s Libuškou spolu dobře ~x~.
Jako herec byl super, jako člověk zřejmě taky. Ale jako chlap mě nepřitahoval - nebyl můj typ, moc ušlechtilý, vzorný a ač hrudi zarostlé, pro mě divně nemužný. Ale to je jedno a já bych ho určitě taky nepřitahovala. Takže to nikoho mrzet nemusí.
S Libuškou se mi moc líbili v dokumentu o Landovském, jezdili za ním na kafe a na cigáro, byli hodní a lidský . A ve Svatební cestě do Jiljí taky. Líbil se mi herecky ve všech jeho rolích.
Já si stará připadám, když jdu okolo vývěsky s parte a půlka mrtvých lidí je tam přibližně v mém věku nebo i mladších ~:(. Když umře někdo v 82 letech, tak mi to připadá celkem v pořádku.
Díky za Vaše role, pane Abrháme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.