proč bych z něj dělala debila já? protože netrvám na tom, aby něco bylo hned?
Okolíku, MM má práci, o které jeho podřízení tvrdí, že ji zaboha dělat nechtěli, že je to na hraně snesitelnosti, ať se tedy nebojí žádného převratu z jejich řad
My máme zahradu 3/4 ha, s desítkami dřevin, záhonů. Představuje to fakt dost práce. MM je nesmírně pečlivej, analytickej a systematickej - na tohle já vůbec nemám. Neumíš si představit, jak neskutečně uklidí obrovskou dílnu - on tam potom i vysaje betonovou podlahu!
Úklid obou sklepních místností, garáže nebo šatny s řadami skříní - on tomu fakt obětuje víkend a odvede neuvěřitelnou práci. Udělá pořádek fakt do posledního špendlíku
Nemůžeme to dělat spolu, moje menší systematičnost ho dráždí.
Všechny nové dveře do celého domu si kompletoval a mořil sám - trvalo to, on je opravdu velice pečlivej. Každoroční renovace teakového nábytku a napouštění olejem - ten nábytek je snad rok od ještě hezčí, jak si s tím hraje.
Stříhání plotu, jednou jsme si najali zahradníka - no, MM trpěl, protože jeho střih je fakt jako když střelí, bez pomocných linií, on to tam ladí až do tmy a výsledek je dokonalej
On takovej prostě je, a už jsem to tady i mockrát psala.
Proč bych mu natruc dělala to, že někoho najmu, protože on něco neudělal včas, když vím, jak je na tohle citlivej?