Přidat odpověď
Vážný teď budu škaredá, ale "žena už skoro nechodí" a "dělá asistenta ve školce a nechce se té práce vzdát" je snad protimluv ne? Učitelka s dlouholetou praxí, dobře, pokud má šikovnou asistentku, ale já mám 55, mám nadváhu ale bez pohybového omezení a když jsem týden ve školce, jsem úplně mrtvá - vždyť k těm dětem se musíš milionkrát denně ohnout, ukázat jim jak se dělá ten či onen cvik, rozběhnout se s nimi v honičce, nebo je doběhnout, když něco nevyjde a zdrhnou, hledat zapadlou hračku. Únava je způsobená jednak nadváhou ale hlavně absencí fyzické zátěže, to je přesně co jsem psala o pár příspěvků předtím - kašlete na prachy, vemte si alespoň čtvrt roku zdravotní volno a mákněte na sobě. Plus si odpočinete a pak s čistou hlavou a čistým bytem dělejte jen to nejnutnější. Jestli ženu baví práce s dětmi, ať zauvažuje, jestli udržitelnější nejsou o fous starší než batolata (první stupeň), tam se dá fyzický handicap trochu líp nahradit přípravou - napadá mne třeba družina, určitě je toho víc. Je to i jistější a líp placené než asistence.
Předchozí