“Ono mělo něco do sebe, když dřív lidé měli partnery z podobných rodin podobnými hodnotami....”
Okolík souhlas. A já jsem si teprve ve věku 50+ uvědomila, po 30ti letem manželství, že my to tak máme. Ze naše rodiny byly v základu podobne založené. Do ničeho nám nikdo nemluvil, ale přitom máme/ měli jsme hezké vztahy založené na vzájemném respektu. A také byli moji i manželovi rodiče podobní střelci, kteří milovali život, nebáli se změn a výzev a neřešili druhé. A to se propsalo, i kdyz se manželství našich rodičů rozpadla a zažili jsme, já obzvláště, poměrně narocne dětství.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.