Těší mě tolik věcí, že vůbec nevím, s kterou začít

Úplně nejvíc tedy, že jsme všichni relativně zdraví a můj taťka tento týden oslavil 86. narozeniny. Stále je aktivní, jen ho mrzí, že mu doktorka omezila ježdění na 30 km od bydliště.
Mám radost z dětí, teď aktuálně mladšího syna, který měl skoro komplet na starost jejich maturitní ples a vše se skvěle vydařilo. A že by podle učitelů neměl mít problém udělat maturitu. Prý když ne on, tak nikdo. Samozřejmě nastat může cokoliv.
Těší mě probouzející se příroda a zahrada, včera jsme si tam docela mákli, ale je to vidět.
Moc jsem si užila dnešní procházku kolem jednoho zámku a večer představení ochotníků z nedaleké vesnice.Hráli jak o život a výborně.
A už půl roku se raduju z nové kuchyně a obýváku.
Knedli, chápu tě. Úmyslně jsme nechali tyto místnosti oddělené. Já jsem převážně v kuchyni, kde mám i pracovní stůl na HO. Manžel má v obýváku televizi a velký gauč, což jsou věci, které zase vůbec nepotřebuju já, protože víc poslouchám radio a na filmy se dívám na počítači. On má tu televizi většinou velmi nahlas, tak jsem ráda, že můžu zatáhnout dveře a nic mě neruší. .