| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Těší mě tolik věcí, že vůbec nevím, s kterou začít:-)
Úplně nejvíc tedy, že jsme všichni relativně zdraví a můj taťka tento týden oslavil 86. narozeniny. Stále je aktivní, jen ho mrzí, že mu doktorka omezila ježdění na 30 km od bydliště.
Mám radost z dětí, teď aktuálně mladšího syna, který měl skoro komplet na starost jejich maturitní ples a vše se skvěle vydařilo. A že by podle učitelů neměl mít problém udělat maturitu. Prý když ne on, tak nikdo. Samozřejmě nastat může cokoliv.

Těší mě probouzející se příroda a zahrada, včera jsme si tam docela mákli, ale je to vidět.
Moc jsem si užila dnešní procházku kolem jednoho zámku a večer představení ochotníků z nedaleké vesnice.Hráli jak o život a výborně.

A už půl roku se raduju z nové kuchyně a obýváku.
Knedli, chápu tě. Úmyslně jsme nechali tyto místnosti oddělené. Já jsem převážně v kuchyni, kde mám i pracovní stůl na HO. Manžel má v obýváku televizi a velký gauč, což jsou věci, které zase vůbec nepotřebuju já, protože víc poslouchám radio a na filmy se dívám na počítači. On má tu televizi většinou velmi nahlas, tak jsem ráda, že můžu zatáhnout dveře a nic mě neruší. .

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.