Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Bylo mi 15 měsíců

Autor: Lucka Šeflová , 3.1.2013

3.1.2013


Bylo mi 15 měsíců a i když už umím trošku chodit, tak chození stále střídám i s lezením. Za ručičku jsem si přece jen jistější. Jsem malá rozvážná poseroutka :-) Nejlíp mi jde chození pro brambůrky :-) Vedle toho jsem se pěkně rozjezdila na své motorce. Drandím do obýváku a zase zpátky do kuchyně, umím couvat, otočit se i slézt z motorky. Už jsem provětrala motorku i venku. Pořád lezu moc ráda po výškách, dokonce už vylezu i na velkou židli a na stůl.


Naučila jsem se ukázat, kde mám já, mamka a moje panenky očíčka, pusu, nos, vlásky a uši. V knížce se zvířátky ukazuju momentálně nejradši kravičku, kočičku, holuby, méďu, berušku a krtka :-) Vím, že kočička dělá "mňau mňau", kohout "kyky" a méďa "brum brum (říkám "brm brm") Ráda dělám "nazdar kámo" a plácnu si s mámou, tátou nebo bráchou ručičkou :-). Pořád si ráda hraju s panenkami. Dávám je do postýlek, dávám jim dudlíček a bumbat z lahvičky. Taky si pořád ráda hraju s míčem. Buď ho házím a nebo si zkoušíme s mámou kopat. Je to legrace a pěkně se u toho řechtám :-)


Momentálně chodím spát večer v 19 hodin a spím s přestávkami někdy i do 9 hodin. Většinou se budím dvakrát - kolem půl čtvrté a kolem půl sedmé. Ještě nikdy jsem neslala celou noc :-(


Za poslední měsíc mi vyrostly dva nové zuby - postranní horní řezáky. Trošku mě pozlobily, protože jsem měla jednou v noci horečku a jinak mi nic nebylo. Takže mám zoubků celkem 6 a nejspíš mi brzy vyroustou další, protože mám dásničky hlavně nahoře pěkně naběhnuté.


V 15ti měsících měřím 77 cm a vážím 10,25 kg.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 522 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.