Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Králík na slanině

Autor: Mikeš+ 3 holky , 15.4.2007
Králíka naporcovat, osolit, opepřit a okořenit (sladká paprika nebo Kotány na kuře). Poškvařit 200g slaniny ( kostičky) a před doškvařením přidat na 1/2 minuty kmín a 5 stroužků česneku ( plátky). Vypnout, přidat vrchovatou lžíci másla nebo margarínu. Polovinu nalít na pekáč, rozložit porce králíka ( lze i jiné maso nebo kombinovat s kuřeten, troškou bůčku...). Zalít zbytkem tuku a poklást plátky cibule. Nechat zaležet do druhého dne. Před pečením podlít vodou a přidat 1/2 kostky masoxu. Při pečení podlévat vodou, péct pomalu. Jí se s knedlíkem a zelím nebo špenátem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 291 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.