Kuřecí biftečky od Sugar |
- od nejlepší a dlouholeté kamarádky Lenky |
|
Autor: Diny a čtyřlístek , 23.3.2007 | |
| Potrebujeme: Kureci prsicka, cibule, sul, pepr, plnotucna horcice, olej na smazeni
Postup: Kureci rizky naklepat, osolit a opeprit po obou stranach. Dat na horky olej (jen trosku, ja pouzivam tezkou panev s jakoby teflonovym povrchem a to staci jen tak pomastit), opeci dohneda (ja necham asi 4 minuty), pak otocit, zasypat cibuli (hodne natenko – kolecka nebo pulkolecka, ja mela ctvrtkolecka) a potrit (tu vrchni uz opecenou stranu) plnotucnou horcici (ja ji patlala padni kam padni, neco schytala i cibule). Peci dalsi 4 minuty po te druhe strane, to by mohlo stacit, ja to pak jeste prikryla poklici a dusila dalsi 4 minuty (podlevat nebylo potreba, pustilo to stavu, to maso i ta cibule, ale jak rikam, mam fajn panev).
A te cibule doporucuju hodne, ja dala jen ctvrtku vetsi a priste dam pulku, ne-li celou).
Priloha podle chuti, myslim, ze klidne staci chleba.
|
|