Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY BEZ MASA

Autor: Eowyn+děti , 30.1.2007
1 větší kapusta (normální nebo kadeřávek)

1 lžíce másla

1menší cibule

2 lžíce hladké mouky

1 šálek mléka

2-3 vejce

sůl, pepř, perželová nať, strouhanka, olej na smažení



Kapustu rozdělíme na listy a uvaříme v osolené vodě a necháme vychladnout.

Na másle zpěníme cibulku, přidáme mouku, smícháme, postupně zalijeme mlékem a povaříme na hustou kaši.

Do polovyvhladlé kaše přimícháme postupně žloutky, přidáme sůl, pepř, sekanou ptrželku a okapanou a na drobno nasekanou kapustu.

Z hmoty tvoříme karbanátky, obalujeme je v rozšlehaných bílcích nastavených 2 lžícemi mléka a pak ve strouhance a smažíme na oleji na pánvi.



Pepř možno vynechat.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1590 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.