|
|
Námořnické kotlety |
|
Autor: Jana, Anička a 2 kluci , 15.6.2005 | |
| Námořnické kotlety
4 vepřové kotlety, 1 lžička sladké papriky, sůl, olej, 1 větší cibule, 3 stroužky česneku, 3 lžičky hořčice, 150 g tvrdého strouhaného sýra (já dávám přednost uzenému), máslo
Kotlety naklepeme, osolíme a posypeme paprikou. Nakrájíme cibuli nadrobno a osmahneme dozlatova (na másle!), pak přidáme strouhaný česnek (ne nadlouho, mohl by zhořknout). V druhém hrnci na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách kotlety. Na talíři pak každou kotletu potřeme hořčicí a posypeme osmaženou cibulí a česnekem a hodně posypeme strouhaným sýrem (můžeme je i zapéci - já nedělám). Podáváme s hranolkami, opečenými nebo vařenými bramborami, kroketami či bramborovými plackami. |
|
Zobrazeno doposud 332 x.
|
|