Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Zapečené rybí filé s kečupem

Autor: Kuchařka , 30.8.2005
4 filé z tresky (mražené)
20 dkg anglické slaniny (nebo uzeného bůčku)
kečup
pórek
2 lžíce oleje
bazalka
česnek (dle chuti)


Zapékací mísu vymázneme olejem, vložíme nerozmrzlé filé z tresky, tresku poklademe angl. slaninou, posypeme nakrájeným pórkem, zalijeme kečupem, který jsme smíchali s olejem, česnekem a bazalkou. Dáme do trouby zapéct (cca 20min).

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 475 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.