Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Gnochi s kuřecím masem a špenátem

Autor: Kuchařka , 2.9.2005

1 balení Gnochů - nejlevněji se dají sehnat v Plusu (balení cca 19 korun), jsou trvanlivé,
                           ostaní jsou tak 2x dražší a jsou chlazené, prodavají je u těstovin
1-2 plátky kuřecích prsou - nakrájet na drobné kousky
1-2 cibule dle chuti - nakrájet na drobno
1 balení špenátu - ne protlak, je to lepší s tím drceným
česnek


Gnochi se uvaří ve vroucí osolené vodě dle návodu (cca 5 minut).
Na oleji v pánvi se zpění cibulka přidá se kuřecí maso a orestuje se a přidá trochu soli. Když je maso měkké hodí se tam špenát, dosolí se podle chuti a přidá česnek, též dle chuti, a chvíli se to nechá podusit. Když je hotovo podává se s uvařenýma Gnochama, na talíři možno posypat strouhaným sýrem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 687 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.