Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Mexické maso

Autor: cerven05 , 16.11.2006
Ingredience:


  • 0,5 kg mletého hovězího masa

  • 1 malá cuketa

  • 1 paprika ( nejlépe žlutá , červená , aby pokrm byl hezky barevný)

  • 1 rajský protlak (větší)

  • 1 sterilované červené fazole

  • 1 kysaná smetana

  • sůl dle chuti

Koření:


1.varianta - trochu skořice


2.varianta - paprika sladká a pálivá


Postup:

Maso osmahněte na trošce oleje , přidejte rajský protlak , sterilované fazole, sůl dle chuti a koření dle chuti. Poduste maso a nakonec přidejte na kostičky nakrájenou cuketu a papriku. Chvíli ještě poduste tak, aby zelenina zůstala "křupavá". Při podávání ozdobte navrchu kysanou smetanou. Lze podávat s chlebem, brambory a rýží.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1429 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.