Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Avignonská bábovka

Autor: Eset+2M , 19.1.2006

Ingredience:
3 vejce
1/2 kostky Hery nebo másla
200 g cukru
200 g hrubé mouky
100 g mletých vlašských ořechů
1 prášek do pečiva
125 ml mléka


Příprava:
Ušleháme žloutky s cukrem a tukem. Pak přimícháme mouku, prášek do pečiva, mléko a pomalu přidáváme ořechy. Nakonec opatrně smícháme s ušlehaným sněhem z bílků a nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy (nebo do silikonové). Pečeme asi na 150-160 st. asi 50 min.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 210 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.