Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Nedělní dobrota

Autor: Jane + Viktorie 26.8. , 21.1.2006

  • 2 lžíce rostlinného oleje (slunečnicového či olivového)

  • 1 velkou bramboru, oloupanou a nakrájenou na jemné plátky

  • 200g hovězího masa z konzervy nebo lunchmeatu

  • 400g konzervovaných fazolí v tomatové omáčce

  • 1–2 lžičky worcesterské omáčky na dochucení

Na vysoké pánvi s těžkým dnem rozpalte olej a vhoďte na něj plátky syrové brambory. Smažte 7 až 10 minut, dokud nebudou křupavé. Nakrájejte na tenčí plátky konzervované maso.Opečené brambory vyndejte nebo obracečkou shrňte na stranu (zůstanou pěkně prohřáté) a na uvolněné místo přidejte plátky masa. Několik minut je smažte – maso se nesmí rozpadat, mělo by místy mírně zhnědnout a být křupavé. Nakonec vsypte fazole, kápněte worcester a směs zlehka promíchávejte.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 233 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.