Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Koložvárské zelí

Autor: Šárka, Anička 30.8.05 , 10.2.2006

suroviny- 750 g kysaného zelí, 130 g rýže, 1 cibule, 400 g mletého masa, 2 malé klobásy, kysaná smetana, trochu oleje.
postup- udusíme zelí do měkka, všechna voda se musí vypařit. Rýži vaříme do poloměkka (12-15 minut). Cibuli nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji, přidáme mleté maso, osmahneme, přimícháme rýži, osolíme, opepříme. Klobásu nakrájíme na kolečka. Do zapékací misky vrstvíme  střídavě zelí, maso, klobásu. Jako poslední je zelí, zalijeme smetanou a dáme  asi na 50 minut zapéct do trouby na 230 st.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 361 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.