Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Zapečená čekanka

Autor: adelaide k. , 8.12.2006

cca 4 střední čekankové lusky
15dkg Nivy
10dkg šunky
15dkg strouhaného Eidamu
olej
bazalka, petrželka

Čekankové lusky omyjeme, odstraníme ovadlé vrchní listy, rozřízneme podél a dáme do kastrolu povařit - tak na 1-2minuty
Pak naskládáme do pekáčku na trochu oleje,
zasypene strouhanou Nivou,
pokladme proužky šunky,
posypeme bazalkou a petrželkou,
posypene trochou strouhanému eidamu
a dáme péct tak na 180st.
po zapečení ještě dosypene zbytek eidamu a necháme rozpustit

Podáváme s bramborovou kaší.

Dobrou chuť

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 345 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.