Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Jáhlovo bramborové šťouchance

Autor: adelaide k. , 21.12.2006

1hrnek jáhel


0,75kg brambor


cibule


anglická slanina (nemusí být)


 


Jáhly uvaříme do měkka a rozmixujeme. Brambory uvaříme v osolené vodě a rozšťoucháme (skoro úplně na kaši). Přimícháme jáhly a cibuli osmaženou n aanglické slanině (nebo na másle). Výborné jako příloha, nebo jako bezmasé lehké jídlo. S mlíkem ještě lepší :-))

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 569 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.