Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Džuveč (zužitkování víkendových zbytků)

Autor: Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 , 29.8.2005

na džuveč nám stačí :
Vařená rýže, vařené brambory(nejlépe ve šlupce, ale nemusí být),kysané zelí, kečup, cibule(hodně), hovězí a vepřová konzerva, podle chuti paprika, rajče +co se doma ještě najde.


Příprava-podusit cibuli a přidat konzervy + kečup+koření dle chuti, zamíchat vařenou rýži(přip. trochu čočky-pokud zbyla), zelí + zeleninu, brambory a na vymaštěný pekáč navrstvit a péci, zdobíme zelení. POZOR, ŽRAVÉÉÉ!!!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 868 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.