Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Gnochi s kuřecím masem a špenátem

Autor: Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. , 1.9.2005

1 balení Gnochů - nejlevněji se dají sehnat v Plusu (balení cca 19 korun), jsou trvanlivé, ostaní jsou tak 2x dražší a jsou chlazené, prodavají je u těstovin


1-2 plátky kuřecích prsou - nakrájet na ¨drobné kousky


1-2 cibule dle chuti - nakrájet na drobno


1 balení špenátu - ne protlak, je to lepší s tím drceným


česnek.


Gnochi se uvaří ve vroucí osolené vodě dle návodu(cca 5 minut).


Na oleji v pánvi se zpění cibulka přidá se kuřecí maso a orestuje se přidá se trochu soli. Když je maso měké hodí se tam špenát dosolí se podle chuti a přidá se česnek též dle chuti a chvíli se to nechá podusit. Když je hotovo promíchá se to s uvařnýma Gnochama, na talíři možno posypat strouhaným sýrem. Dobrou chuť


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 221 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.