Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Omáčka z leča

Autor: Flylady , 9.9.2005

Stáňa+Ondra (* r. 94)


Jinak docela dobrá omáčka je z leča ;-). Hovězí plátky orestuju, pak dám podusit na zesklovětělou cibulku a po chvíli do toho vyklopím lečo (ten základ - bez klobásy a bez vajec ;-) - my míváme domácí, ale myslím, že se to dá koupit i hotové ve sklenici nebo plechu) a nechám společně dusit. Když je maso měkké, tak ho vyndám, malinko to zapráším moukou, nechám ji v tom provařit, trochu podleju vodou. Pak omáčku rozmixuju a dám do ní zpátky prohřát maso. Nejlepší je to s br. knedlíkem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 853 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.