Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Jablečná nutela

Autor: Gizela- , 15.12.2005
3 kg jablek, 1/4 l vody, 3/4 kg cukru (může být míň), 2 vanilkové (čokoládové) pudinky, 1 kakao, 1 čokoláda na vaření.

Jablka oloupáme, rozvaříme s cukrem a necháme vychladnout. Rozmixujeme (nebo propasírujeme přes sítko), přidáme kakao a pudinky a dáme znovu vařit. Když je směs horká, přidáme na kousky rozlámanou čokoládu a vaříme do zhoustnutí. Horké naplníme do sklenic, zavíčkujeme a můžeme ještě cca 20 minut zavařit.

Vynikající na palačinky, s rohlíkem nebo jen tak mlsat lžičkou.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 357 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.