Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Opečené brambory

Autor: Flylady , 17.11.2005

Baruschka, Aňa 18.4.04


Opečené brambory se výborně dělají tak, že do vody, ve které se vaří, přidáme maličko octa nebo cironové šťávy. Ta kyselost způsobí, že se nerozpadávají a vytvoří se báječná kůrčička. Brambory se vaří max. 10 minut, aby nebyly ještě úplně měkké. Poté se smaží na pánvi, nejlépe na sádle.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 369 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.