|
|
Kvasnicová pomazánka |
|
Autor: Mirka, dvě mláďata+// , 4.3.2006 | |
| Na trošce oleje můžeme zpěnit cibulku (lze ale i bez cibulky) a nadrobíme kvasnice. Kdo má rád, může dát 2 kostky, kdo moc ne, stačí i jedna kostka kvasnic (42 g). Nejlépe v kastrolku se zesíleným dnem - kvasnice by se měly rozpouštět spíš pomaleji, pokud byste na to šli zprudka, mohly by zhrudkovatět a nepovedlo by se to. Až se kvasnice roztečou, jestli chvíli mícháme a necháme "přepustit", až začnou vonět, tak vypneme a necháme vychladnout. Potom do toho vešleháme pomazánkové máslo. Buď ji necháme takto čistou nebo můžeme obměňovat a přidat vitamíny přimícháním nasekané pažitky, řeřichou nebo nadrobno pórek. |
|
Zobrazeno doposud 513 x.
|
|