Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Capáčky

Autor: inishkea , 21.3.2008
NOLEN - Kožené capáčky pro lezce a první kroky, neklouzavé, batole si je hned tak neserve. Capáčky Nolen jsou určené pro batolata až do cca 2 let věku. Jsou zhotoveny z měkké hovězí kůže odpovídající kvality (svršky cca 0,8 mm až 1 mm silná kůže, síla podrážky 1,2 mm). Použitá kůže pochází z Německa, je vyčiněná a barvená podle přísných norem platných v EU, při činění a barvení nebyly použity žádné zdraví škodlivé látky (těžké kovy, chrom, PCP apod.). Podrážky capáčků NOLEN jsou protiskluzové (silná, ale poddajná kůže navenek hrubou semišovou stranou).
Aplikace našité na capáčcích jsou ve většině případů z jemné jehnětiny nebo kozinky. Na aplikace některých modelů je použita speciální čalounická látka alkantara - jedná se o velmi trvanlivou oděruodolnou látku, která vypadá jako kůže. Používáme ji především jako materiál chránící capáčky na exponovaných místech - špičky, strany capáčků. Složení tohoto materiálu je 70% polyurethan a 30% polyester.
 Na výrobu capáčků nakupujeme prvotřídní kůži co nejekologičtěji zpracovanou a co nejméně dotčenou chemikáliemi.  Kůže, z které capáčky vyrábíme, není promořena toxickými ustalovači.  Zdravotní nezávadnost použitého materiálu pro nás zůstává prvořadá.  Botky mohou trochu pouštět barvu, nedoporučují se bílé a světlounké ponožky.

 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 3 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1591 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.