Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Bylo mi 20 měsíců

Autor: Lucka Šeflová , 4.6.2013

4.6.2013


Bylo mi 20 měsíců.


Ráda jezdím s mámou na nákupy. Nejraději do Alberta, kde mají nákupní košíky ve tvaru autíček a můžu v nich za jízdy troubit :-) To je vám legrace :-)


Ráda chodím v gumovkách a šlapu do louží :-) Čím víc to cáká, tím líp :-)


Na motorce už lítám jako drak. Na štěstí jsem zatím žádný vážnější úraz neměla. Nejlíp to sviští u babi a dědy na dvoře dolů z kopečka od vrátek :-) Chtěla bych šlapat na tříkolce, ale zatím mám moc krátké nožičky :-) Když vidím Fílu na velkém kole, chci na něj taky. A tak na něm aspoň sedím a držím se řídítek a mamka mě vozí. Aspoň tak jsem spokojená :-)


Mám moc ráda všechny děti a většinou s nimi navazuju snadno kontakty.


Oblíbila jsem si prasátko Pepina, které mi pouští mamka na počítači. Hezky se u něho alespoň na chvilku ráno zabavím a mamka si může v klidu vyčistit zuby. Jsem totiž jinak pytel blech, smíšek a pohodářka, která se ale občas i trošku a ráda vzteká :-) Nejvíc roztomilá jsem před spinkáním, když posílám všem sladké pusinky :-)


Doplňuju pár slovíček do říkanek. Například u Kolo, kolo, mlýnský závěrečné "bác". A Ten náš Pavel, to je kos závěrečné "bos" :-) Když se vidím na fotkách a někdo se mě zeptá, kdo to je, říkám "já" :-)


Když chci, tak jsem téměř celý den suchá a plenky už téměř nepotřebuju. Je to ale i za vydatné pomoci mamky, která mě neustále vyzpovídává, jestli se mi nechce čůrat. Občas jsem suchá i po odpoledním spinkání. Sama si říkám tak napůl.


Po obědě vydržím spát i dvě a půl hodiny. Od podzimu se nejlíp vyspím doma ve své postýlce. Občas zaberu při jízdě v autě.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 687 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.