Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Je mi 21 a půl měsíce a už nepotřebuju plínky

Autor: Lucka Šeflová , 15.7.2013

15.7.2013


Největší událostí posledních dnů je, že už nepotřebuju plínky. Krásně si říkám, když chci čůrat i kakat a venku si ráda sama sedám na bobeček a zvládám čůrat naprosto sama :-) Hurá! Všichni mají ze mě velkou radost a tleskají mi :-) I přes noc vydržím být suchá, i když mi mamka ještě plínky na spaní pro jistotu dává.


Jinak jsem pěkná uličnice a rošťanda :-) Nejraději chci dělat všechno sama. Křičím "já" a hrnu se do všeho rovnou po hlavě :-) A když není po mém, tak se umím pěkně vztekat. Lezu tím všem okolo na nervy.


Nedavno jsme se vrátili s našima z dovolené. Byli jsme v Řecku na ostrově Kos a bylo to moc prima :-) Letěla jsem opět letadlem a čvachtala se s bráchou a rodiči v moři a v bazénu.


Co se týká mluvení, tak používám takový svůj vybraný slovníček :-) Naši i brácha mi rozumějí :-) Brácha byl prý v mém věku víc ukecanější, já ho zase trumfla s plínkami :-) Doplňuju říkanku: "Šiju boty do roboty" ... závěrečné "kšá" a rozhodím při tom legračně rukama :-) Taky říkám "tady" (hlavně, když se rozhoduju, kam budu čůrat :-) ), "neni", "nemám".

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 814 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.