Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
    

Patří do deníku

První dcera - Eliška

Brali jsme se, aniž jsme „museli“. To bylo v mojí generaci neobvyklé. Dokonce jsme uvažovali o tom, že asi dítě nebudeme moci mít (po 6 letech „chození“ nic) a tak jsme začali uvažovat o adopci

Autor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 16.7.2005

Aby manžel nezapomínal na výročí naší svatby, porodila jsem naši první dceru přesně rok po svatbě – tedy 21.3.1988 a to dokonce i v tom „správném čase“ v 10:30 hodin.


Takže Eliška - narozená ve znamení skopce - letos na jaře oslavila 17. narozeniny. Chodí na gymnázium v sousedním městě a měla by v roce 2007 maturovat. Je to "dítě" celkem hodné (až na okamžiky, kdy má pubertální zatmění na mozku), pracovité a velice citlivé. Snaží se vyhovět nám, svému příteli, babičce, ve škole – problém je, že požadavky bývají rozporuplné (např. její chlapec má pocit, že jsou spolu málo, my máme pocit, že až moc…. :-D ) a ona je z toho nešťastná.


Ráda by dělala psychologii, ale výsledky ve škole nejsou až tak ideální – na "výzu" mívá pár trojky, pár jedniček, zbytek dvojky.. Takže to není ani katastrofální, ale nevím, zda bude mít šanci na přijetí.


Po období, kdy byla docela bumbrlíček (ve 12 - 13 letech) se jí povedlo zhubnout a dnes měří 178cm a váží cca 60 kilo. Má tmavší blond vlasy dlouhé po zadek a modré oči.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1344 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.