Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Pračka

Autor: Baruschka , 1.8.2007

Dneska jsem vyzkoušela trochu jinak čistič pračky z Eurony. Nasypala jsem část ze sáčku do rozstřikovače, zalila vařící vodou (bacha - aby to plast vydržel :-) a stříkala na ten strašlivý humus, co je v přihrádce na prášek a aviváž. Čistím to cca jednou za 2 měsíce, vyzkoušela jsem kde co a bez úspěchu. A tohle jsem zvládla za dobu než si Andulka pohrála trochu ve vaně.


Nejdřív jsem to nastříkala, abych to nechala působit - cca 2 hodiny než jsme došly na poštu :-) a pak jsem udělala další várku roztoku a tím, jak jsem to tam stříkala, tak už sama ta špína odplavávala tím proudem vody. Dočišťovala jsem starým kartáčkem na zuby. Pro jistotu jsem to pak ještě propláchla jednou dávkou čisté vařící vody a zbytek čističe nasypala klasicky do bubnu a nechala projet program na 60C a to zejména kvůli tomu, že ta špína ze stěn stékala do trubky a myslím, že kdybych to nechala, budu mít pěkně špinavé prádlo..






Ještě jsem chtěla napsat, že kdybyste někdo něco chtěl objednat, budu teď nějakou chvíli mimo net, tak prosím na mail basksms@seznam.cz. Díky

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1010 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.