Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Jsou mi 3 roky :-)

Autor: Lucka Šeflová , 30.8.2009

30.8.2009


Tak už mi jsou 3 roky! Už jsem taky pořádný chlapák :-) Měřím 103 cm a vážím bez mála 17 kg. Obouvám si už botky velikosti 28! Taky jsme 3. narozeniny s rodinkou i kamarády pořádně oslavili :-)


Jsem pěkný, čím dál víc samostatnější čipera, který dokáže být velkým mazlíkem i uličníkem a občas zkouším, jestli rodiče nebudou spíš poslouchat mě, než já je :-) Umím se sám najíst, napít z hrníčku, dojdu si sám na záchod, svléknu se i obléknu :-) Za uplynulý rok jsem se naučil jezdit na kole, na dovolené jsem frčel na čtyřkolkách, rád jezdím na tobogánech, sám jsem frčel i v zimě na sáňkách a na bobech a rád jezdím taky na konících :-) Rád si hraju s míčem :-) Čutám fotbálek s tátou, dědou i kamarády a taky umím hodit míč na zem a když se odrazí, tak ho chytnu :-)


Moc rád dovádím s rodiči. Máme taky za sebou první společné stanování. Rádi podnikáme společné výlety na kolech, nejraději do Srbska podél Berounky. Jsem typický kluk a hraju si rád hlavně s autíčky :-) V televizi miluju Bleska McQueena, Yakariho, ale i Spejbla, Hurvínka a Ferdu mravence :-)


Pohádky nejen rád poslouchám, ale i je sám vypravuju - hlavně O řepě, Tři prasátka, O třech medvědech a Pejska a kočičku. Vtipné hlášky ze mě padají jako z kulometu :-) Znám spoustu básniček a písniček. Brzy začnu chodit do školky :-) Umím si spočítat autíčka do patnácti :-), stříhám nůžkami, skládám puzzlíky, znám všechna zvířátka i barvičky :-) Zvířátka mám moc rád, nejvíc naši Čičinku, Macíka a Beníka :-) Moc rád modeluju a kreslím pastelkami, fixy i vodovkami. Pokouším se i o postavičky, i když jsou značně kostrbaté :-)


Baštím rád všechno čokoládové - čokoládový pudink, čokoládové koblížky a čokoládové kroasantíky :-)Taky miluju řízečky, brambůrky a popcorn :-)


Jinak jsem spíš skřivan než sova :-) Běžně straším už v půl šesté a večer chodím kolem deváté hodiny. Po obídku ještě chrupkám asi dvě hodinky.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 164 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.