Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Co je u mě nového

Autor: Lucka Šeflová , 5.11.2008

5.11.2008


Stále jsem ještě doma s neštovicemi. Už ale nastal zlom - pupínky nepřibývají a už ani moc nesvědí. Všechno špatné je pro něco dobré, a tak máme alespoň víc času vyzkoušet pro mě skoro nové věci, jako je například vykrajování hvězdiček z modelíny a nebo čmárání štětcem a barvičkami. Oboje mě moc baví a zabavím se na pěkně dlouho. Mezi barvičkami vede momentálně černá barva :-) Obzvlášť oblíbenou mám taky fialovou :-) Když si můžu vybrat, tak kreslím samé černé obrázky :-) Když chci, tak umím poznat taky žlutou, červenou, zelenou a fialovou barvu :-) Taky se pokouším vymalovávat své první omalovánky :-)


Další obrovskou novinkou je, že už téměř nepotřebuju plenky. Možná se jich už brzy zbavím na dobro :-) Hurá! Začal jsem si totiž říkat, když se mi chce na záchod a každý úspěch oslavujeme bouřlivým potleskem. Suchý už zůstávám i po poledním spánku a někdy i celou noc.


Aby mě máma ale pořád jen nechválila, tak musí i trošku žalovat. Pobyt doma a možná i změna času mi totiž totálně rozhodil můj spací režim. Takže není vyjímkou, že chodím spát i ve 22 hodin a straším už v 5 ráno a přes den s mámou hodně bojuju, abych si alespoň na chvilku zchrupnul :-( Období vzdoru se projevuje i v jídle. Vždycky jsem krásně baštil, za to teď to prý se mnou stojí za starou bačkoru. V jídle se nimrám a po chvilce hlásím, že "končím" a že ze židličky "vystupuju".


Pomalu se začínám těšit na Mikuldu a čerty. Prý mi přinesou "bonbónky" a "čokoládu" a já jim povím "básničku". A taky že Vánoce znamenají "Ježíška" a když budu "hodný", tak mi přinese "dárky", které dá "pod stromeček" :-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 352 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.