Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Pohanková sekaná

Výborná a zdravá sekaná. Možné bez masíčka i s přídavkem masíčka a dalších pochutin :) Jen pozor, je trochu rozpadávavější, než normální :)

Autor: Limsik + Ondrášek , 19.2.2009
Ingredience

sůl
strouhanka: 2 lžíce
vejce: 1
moučka škrobová: 2 lžičky
pohanka: 200 g
maso mleté drůbeží (já používám i telecí nebo krůtí): 250 g
česnek: 2 stroužky
pepř
olivový olej
majoránka
zelenina (co vás napadne)
syrová brambora

pokud chcete plněnou, tak ještě:
vejce vařená: 2-3
šunka drůbeží: 200 g

Postup: Pohanku i zeleninu (na malé kousky nakrájenou) uvaříme, scedíme, zamícháme s ingrediencemi (mimo vejce a šunky) a přidáme jednu nastrouhanou bramboru:

a) na alobalu vyválíme plát, poklademe šunkou a vejcem, zabalíme, poklademe plátky másla, dáme péct ( peču asi 1,5 hod.)
b) rovnou uděláme hroudu a dáme na olej do pekáčku, poklademe plátky másla a pečeme

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 568 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.