Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

kološvárské zelí

Autor: Lucka, ročník 73 , 10.5.2005

Kološvárské zelí s masem (bigoš)


250g slaniny, 2 cibule, 400g libového vepřového masa, čtvrtka bílého zelí, 400g kyselého zelí, 2 utřené stroužky česneku, 2 lžíce rajčatového protlaku, sůl, kmín, lžíce majoránky, lžíce sladké papriky


 


Rozpustíme slaninu nakrájenou na kostičky a zpěníme na ní cibuli nasekanou na drobno. Přidáme maso upravené na malé kostky a ostatní přísady. Vše dobře promícháme, mírně podlijeme a pod pokličkou na mírném ohni dusíme doměkka (můžeme použít i tlakový hrnec). Podáváme s vařenými bramborami nebo tmavým chlebem.


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 599 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.