Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

šarišské zelí

Autor: Lucka, ročník 73 , 10.5.2005

Šarišské zelí


1 velká cibule, 400g kyselého zelí, 1 lžíce tuku, uzený bůček, 2 lžíce rajského protlaku, 500g syrových brambor, jíška, 150ml smetany


 


Jemně nakrájíme cibuli, zpěníme na tuku, přidáme zelí a na malé kousky nakrájený bůček a zalijeme vodou. Nakonec zamícháme protlak. Vaříme, až je maso skoro měkké. Pak přisypeme brambory nakrájené na kostičky. Podle chuti osolíme, zahustíme jíškou a dovaříme. Na závěr zjemníme smetanou. Jíme samotné nebo s chlebem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 766 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.