1 balení Gnochů - nejlevněji se dají sehnat v Plusu (balení cca 19 korun), jsou trvanlivé, ostaní jsou tak 2x dražší a jsou chlazené, prodavají je u těstovin
1-2 plátky kuřecích prsou - nakrájet na ¨drobné kousky
1-2 cibule dle chuti - nakrájet na drobno
1 balení špenátu - ne protlak, je to lepší s tím drceným
česnek.
Gnochi se uvaří ve vroucí osolené vodě dle návodu(cca 5 minut).
Na oleji v pánvi se zpění cibulka přidá se kuřecí maso a orestuje se přidá se trochu soli. Když je maso měké hodí se tam špenát dosolí se podle chuti a přidá se česnek též dle chuti a chvíli se to nechá podusit. Když je hotovo promíchá se to s uvařnýma Gnochama, na talíři možno posypat strouhaným sýrem. Dobrou chuť
|