Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Eurona

Autor: Baruschka , 29.7.2007

Slávka mě požádala, abych dala do deníčku svoje postřehy s výrobky od Eurony, tak tímto činím :-)


Mám zatím vyzkoušeno následující:


Čistič na grily a trouby - super výsledek, zdaleka to nesmrdí jako podobné přípravky a účinnost je veliká. Mamka to nanesla na sporák okolo plotýnek, pak na to nějak zapomněla, vzala hadr, přejela a to připálené šlo dolů naprosto hladce.


Supergel na vodní kámen - ten zkoušela moje švagruška a prý jí pustilo i to, co předtím nemohla odstranit


Tablety na praní - asi to s tabletama neumím, ale nerozpustila se mi a navíc mám pocit, že ani prádlo nebylo úplně dobře vyprané - dotazovala jsem se na to přímo na Euroně a prý je potřeba naplnit pračku jen z 80 % a dát tu tabletu do nějakého sáčku nebo třeba do ponožky


Univerzální úklidový prostředek - to je můj miláček :-). Ten mám v postřikovači a čistím s ním všechno. Navíc, v kombinaci s Radikálkou, jsem se naprosto bezproblémově zbavila mastné špíny na horní části linky. Dle rad paní ze Sama doma jsem Radikálku složila na šestnáctiny a nemusela jsem hadřík pořád máchat, jen jsem ho vždycky přeskládala, nastříkala roztok z Univerzálu a za chvíli to bylo hotové.


Čistič pračky - vyčistil i zažranou "špínu" na gumě pračky a mám pocit, že prádlo i víc voní. Při používání normálních pracích prostředků se doporučuje používat 1x za 3 měsíce, aby se odstranila usazující se plnidla.


Čistič pryžových částí - tím jsem tu gumu fakt dočistila - je lepší ale nejdřív vyčistit pračku čističem pračky a pak gumu dočistit tímto přípravkem, ušetří se práce :-)


Šampon na strojové čištění koberců - výsledek mě nadchnul, zatím nejlíp vyčistil náš těžce zkoušený koberec :-)


Vůně na WC, ale i do místností - na WC je to cítit ještě docela dlouho, v místnosti se to rozptýlí docela rychle. Ale asi nejhorší je vybrat, kterou si pořídit :-)


Další zkušenosti napíšu až zas něco otestuju, ale musím, bohužel, postupně :-)


 


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 897 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.