Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Popolini Bravo a Koala

Autor: inishkea , 20.5.2006

Kopíruji sem odpověďod paní Novákové z www.mamina.cz na mou prosbu o porovnání plenek Tots Bots a plenek Bravo od Popolini. (Fotky plenek dám do deníku)


Posílám Vám plenku Bravo vyfocenou rozbalenou. Posílám i obrázek rozbalené plenky Koala. Za sebe musím říci, že plenky Bravo jsou podle mne nejméně kvalitním výrobkem formy Poponini. Kdybych se rozhodovala mezi jimi a plenkami Koala, volila bych Koala, které jsou ze stejného materiálu. Plenky Bravo totiž nemají savé jádro všité uvnitř plenky. To má samozřejmě i své výhody, ale podle mne to především komplikuje přebalování, jádro není tak pevné ani dlouhé jak jsme zvyklí z vkládacích plenek Poponini a bude se podle mne krčit a hrnout.


Doporučuji Vám objednat si jednu na vyzkoušení, dříve, než se pro ně rozhodnete. Jednu plenku vždy užijete, i kdybyste se pro ně nakonec nerozhodla.


Máte pravdu, jsou skoro stejné jako plenky Tots Bots (jak mají tyto plenky řešené savé jádro, nevím). Na ty jsme zatím nesehnali dodavatele, ale budeme to zkoušet.


Ráda Vám zodpovím jakékoli Vaše dotazy, budu-li vědět.


Pěkný večer.


M. Nováková

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1,5 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1884 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.