Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Zapečená zelenina s caneloni

trocha itálie. Použitá sojová smetana, lze i normální pochopitelně.

Autor: Limsik + Ondrášek , 19.2.2009
zeleninu (brokolici, brambor, mrkev, rajče....) nakrájíme na kousky, do ohnivzdorné misky dáme oliv. olej a zeleninu, trochu podlijeme vodou a poklademe plátky másla. Dáme péct, po 30 minutách zalejeme sojovou smetanou bez nějakého dochucování. Caneloni uvaříme a hned je plníme směsí zapečené zeleniny

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1429 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.