Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Pečená zeleninová omáčka k těstovinám od Kamily

Autor: Dianka (04+06+09) , 14.8.2009
Tip na dobrou omáčku k těstovinkám: Nakrájet cuketu na kostičky, rajčata, červené papriky, mrkev, dost česneku. Na žádosti mužů jsem do toho dala mleté hovězí, ale šlo by v pohodě i bez. Nasekat bylinky. Vše naházet do pekáčku, posolit a dát péct do trouby, po upečení doměkka našťouchat šťouchadlem na brambory. Podáváme s těstovinkama a sýrem. Je to raz dva, celkem i dietka a jen se po tom zaprášilo.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 706 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.