Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Malinový sirup

Autor: Kuchařka , 8.7.2014
2 kg malin
1,5-2 litry převařené vody
40 g kyseliny citronové
3-4 kg cukru krupice

Maliny rozmačkáme v míse, smícháme s kyselinou citronovou, zalijeme převařenou vodou a necháme stát v chladu. Po 24 hodinách přecedíme přes plátýnko. Do čisté šťávy vmícháme cukr a sirup nalijeme do lahví. Uchováváme v lednici.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 161 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.