Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Jak na zácpu VI

Autor: cerven05 , 16.11.2004
Pak ještě radím dušenou mrkev. Ta upravuje stolici, ať máte zácpu či průjem.A poslední má rada, lehnout si na záda, pokrčit nohy s koleny u sebe. Chvilku přikládat k zemi na jednu a pak na druhou stranu. Převalují se tak střeva a lépe pracují.

Mně se na zácpu osvědčil banán. Opravdu, stačí, když si dám jeden nebo dva a mám po problému.


--Začátkem těhotenství mne velmi trápila tato nepříjemnost,v žádném případě nedoporučuji projímací léky a čaje.Postačí na lačno každé ráno lžíce olivového oleje, za studena lisovaného.



Mě pomáhá čerstvé ovoce na lačno a ještě piji meltu s jednou lžičkou třtinové melasy (lze koupit v prodejnách racionální výživy) A pak taky chvíli klidu po snídani. Třtinová melasa obsahuje nejen spoustu vápníku a železa, ale i ostatních prvků, které potřebujeme v těhotenství i normálně.



Ahoj,
já sice ještě těhotná nejsem, ale i tak mám stejný problém. Moc mi pomáhá čerstvý ananas. Stačí třeba jenom osminu z celého každý den. A navíc prý pomáhá při spalovaní tuků.


Je mnoho způsobů a na každého působí něco jiného. Já osobně mám vyzkoušené 3 recepty. 1.) pomerančový džus na lačno, asi 1 hod. před snídaní, 2.) ovesné vločky (se sušeným ovocem - k dostání v obch. Norma) s jogurtem Activia a 3.) když je nejhůř, tak několik fíků.Ty mi zabírají na 100%.




Zdr.sestricka na kurzu nam doporucovala jednoduchy cvik: Postavit se bokem ke zdi, dlani se o ni oprit, druhou ruku v bok a nohou nekolikrat stridave prednozit / zanozit


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 705 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.