Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Vepřové s pikantní švestkovou omáčkou

Ingredience: vepřové maso (kotleta, řízek, já dávám přednost krkovičce, není tak suchá), sůl, olej. Omáčka: švestky (čerstvé nebo mražené), cukr, citronová šťáva, chilli koření

Autor: Správce zamlklinek , 31.1.2005

Postup: Nasolíme si maso a dáme na cca 20 minut odležet. Vypeckované švestky nasekáme na drobno, zalijeme troškou vody a dáme dusit. Přidáme cukr, citronovou šťávu a chilli. Dusíme do zhoustnutí. Maso osušíme, a na pánvi prudce opražíme. Na talíři přelijeme omáčkou.


Zkoušela jsem s hranolkami, ale určitě půjde i s jinou přílohou….


Dobrou chuť :-)

Marietta

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 537 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.