Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Buřty na pivu

Autor: Kuchařka , 30.8.2005

Na osobu 1 -2 buřty (já používám silné párky)
Hodně cibule (cca 1,5 na osobu
Kečup, hořčice, worchestrová omáčka
Pivo



Potřebujeme menší zapékací misku (buřty by měly být na sebe namačkány). Každý buřt podélně nařízneme a do vzniklé kapsy nacpeme hojně na kolečka pokrájenou cibuli, pak je narovnáme do misky.
Z 6 lžic kečupu, 3 lžiček hořčice a lžičky worchestru smícháme marinádu, kterou lžičkou vpravujeme mezi cibuli a dáme do předehřáté trouby na 170 st., pečeme tak 20 minut pak zalijeme cca 1 až 1,5 dcl piva pečeme ještě tak 10 minut, podáváme s chlebem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 566 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.