Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Zelňáky

Autor: Pet + 2 , 25.10.2005
Tak vkládám recept na zelňáky, mají tu výhodou, že nemusíte loupat a strouhat brambory, a chutnají podle nás skvěle.

Dávka je myšlena z jednoho balíčku popř. sklenice zelí, ale pro nás 4 dělám rovnou dvojitou:

kysané zelí (scedit a nechat okapat)
6 -7 lžic hladké mouky
1 vejce
česnek
špetka soli
majoránka
pro masožrouty přidáme uzeninu

Z výše uvedeného uděláme těsto a smažíme jako klasické bramboráky. Zelňáky si zachovají nakyslou chuť, kdo to nemá přílíš rád, tak doporučuju zelí ještě prolít vodou a nechat okapat.
Dobrou chuť

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 366 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.